Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

suzanambon

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Suzan via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 26-10-2014 vertrek vanuit ... (1)
  • 24-10-2014 de laatste ... (3)
  • 23-10-2014 donderdag 23 ... (2)
  • 22-10-2014 woensdag 22 ... (4)
  • 21-10-2014 dinsdag 21 oktober (1)

Statistieken

Dit dagboek is 6354 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag woensdag 22 oktober

Toon op kaart

22 oktober 2014 | Door: suzan

Aantal keer bekeken 141   Aantal reacties 4   Ambon, Indonesië
a A

woensdag 22 oktober

Was weer een productief dagje vandaag. Lekker gewerkt. Tot nu toe veel kunnen doen en dat merk je ook wel aan sommige spulletjes die opraken. Maar met wat improvisatie en knip- en knutselwerk lukt het nog wel hoor.
Vandaag een hele mooie steen verwijderd, die had helemaal de vorm van het nierbekken aangenomen.
Vanmiddag kwam de burgemeester met al zijn gevolg nog even bij een prostaatoperatie meekijken, met fotograaf en film erbij, waarschijnlijk staan we morgen dan in de lokale krant.
Ook de stroomstoringen waren er vandaag weer, maar allemaal niet zo langdurig gelukkig.
Rond 19 uur weer terug in het hotel, als de artsen straks ook terug zijn gaan we weer eten, dit keer bij een nieuw adresje, een tip van Jopie. Zal wel goed wezen want alles is even smakelijk hier, het ontbijt, de hapjes en snoeperijen, de lunch en het avondeten, dat compenseert het harde werken wel............
Toch veranderd van restaurant, weer naar hetzelfde aan het water, omdat het daar zo rustig was zonder keiharde muziek. Toen we er aankwamen bleek dat er een bruiloft was en nog een andere bijeenkomst , waardoor het erg druk was. Het personeel kon het niet aan, en het eten kwam pas rond 2215 uur en niet allemaal tegelijk en ook het drinken in etappes, wij dachten weer op tijd terug te zijn, dus niet echt. De smaak was wel prima hoor.
Vanavond regende het flink, echt zo'n tropische bui.
Nu maar snel naar mijn bedje toe, selamat tidur.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (4)

22 oktober 2014 14:37 | Door: W.B.Calbo

Zo weer een nuttige dag en het gaat nu echt wel opschieten.
Gelukkig is er ook nog lekker te eten, wat ik niet anders had gedacht.
Misschien overbodig, maar als je de krant met het ziekenhuisnieuws te
pakken kunt krijgen "moet" je een exemplaar meenemen.
Wij kijken wel uit naar jullie thuiskomst, maar we tellen de nachtjes weer
af, nu nog 4 nachtjes.
Ook de laatste dagen nog heel veel gezonde pret op Ambon.
Gr. pa & ma Calbo

22 oktober 2014 20:47 | Door: Bert Sinke

hoi Susan,

Ik was vanmiddag in de tuin bezig om onkruid van tussen de schoenlappersplanten te verwijderen toen Dennis zijn vader een praatje kwam maken. Hij vroeg of ik spinazie aan het snijden was :).
Hij vertelde dat je met een hulpteam op pad bent die operaties uitvoert op Ambon. Een mooi gebaar dat je dit doet.
Volgens je verslag is het hard werken maar is het ook een leuke en nuttige ervaring.
Fijn dat jullie zoveel mensen kunnen helpen.
Hopelijk zien we je volgende week weer gezond en wel in Kruiningen.
groeten van de sinke buren.
Bert

23 oktober 2014 10:09 | Door: laura Jansen

Laatste dagen aftellen..
succes nog daar en alvast een goede reis terug gewenst!
Wat een warm welkom zal het zijn in Nederland bij je gezinnetje want van het weer moet je t niet hebben hier.
Groet

23 oktober 2014 11:44 | Door: guilliet

leuk bericht van bert stond even met hem te praten en maakte een grapje over het avondeten en toen kwam het zo ter spraken verder nog fijne werkdagen en tot spoedig ziens groeten van allemaal .hier wacht weer de hollandse pot ook lekker.